Blog

Maatje meer? Geen probleem!

3 juli 2021

Ik stam nog uit de tijd dat we louter en alleen graatmagere modellen over de catwalk zagen lopen. Bezorgde berichten over de gezondheid van die modellen vulden regelmatig de kranten. Toch bleven we allemaal massaal ons best doen om ook zo mager te blijven of te worden. Vooral ook omdat we er gewoon zo uit wilden zien als die modellen want dan lachte volgens alle reclames het geluk je toe. Naarmate je ouder wordt, besef je dat die hele modellenwereld schijn is. En gelukkig kwamen er ook uit die wereld zelf steeds meer geluiden dat mensen met andere lichaamsvormen dan graatmager ook gezien moesten worden. Sterker nog: de modewereld moet zich maar eens gaan aanpassen aan het gemiddelde mens model en dat gemiddelde model bestaat toch voornamelijk uit lichamen met kilootjes meer. Wat mensen niet minder mooi maakt. Integendeel: er was een tijd dat weelderige lichaamsvormen zeer gewaardeerd werden. We weten natuurlijk ook inmiddels dat te veel kilootjes meer niet gezond is, maar te weinig kilo’s zijn dat natuurlijk ok niet. Dus is het zoeken naar een middenweg en die zal voor ieder individu anders zijn.

Heren truien grote maten

Had je vroeger niet de volgens de mode-industrie juiste maten, dan had je een groot probleem. Maar gelukkig is dat niet meer zo. Ook voor mensen met een maatje meer is er elegante, leuke en moderne kleding te krijgen die de mooie vormen van je lichaam goed doen uitkomen. Ook voor mannen geldt dit steeds meer. Heren truien grote maten zijn online in allerlei stijlen en vormen te koop en garanderen ook mannen een mooie pasvorm. Voor elk jaargetijde en voor elk weertype kun je een mooie, passende trui kopen. Ook de garderobe voor de man met een maatje meer kan barsten van de afwisseling en stijl.

Voel je goed

Het belangrijkste is niet meer dat je een akelig slanke lijn hebt, het belangrijkste is dat je goed voelt en gezond leeft. Een maatje meer hoeft zelfs geen enkel probleem te zijn als bepaalde andere waarden zoals de BMI goed zijn. Daar komt bij dat mensen nu eenmaal verschillende lichaamsvormen hebben. Dat maakt jou uniek en dat is iets om trots op te zijn. Koop dus kleding die jouw lichaam mooi laat uitkomen. Je vindt meer dan genoeg online zodat ook jij goed voor de dag kunt komen. Want je bent het waard om gezien te worden.

 

Geef een antwoord