Blog

Gratis je laminaat laten leggen – hoe handig!

12 januari 2021

Laminaatvloeren worden steeds populairder. Het is niet verwonderlijk als je de voordelen van dit materiaal als vloerbedekking opsomt. Laminaat plaatsen is relatief eenvoudig, maar laat het best over aan een expert, zoals Laminaat Expert. Zij bieden laminaat met gratis leggen aan! Heel handig. Als er iets misgaat kun je nog altijd rekenen op een garantieperiode waarin alle fouten worden gecorrigeerd zonder dat het je een euro kost. Gratis laminaat leggen? Daar kun je bij Laminaat Expert voor terecht. Die werkte drie diverse formules uit. Een is op basis van een eerder beperkt budget, een tweede volgens populariteit en een derde met laminaat met de hoogste kwaliteit. Zo is er dus altijd een formule die bij je situatie past. Is dat niet geweldig?

Gratis plaatsing van je laminaatvloer

Welke formule je ook kiest, Laminaat Expert legt je vloer volledig gratis zonder je aan kwaliteit moet inboeten. Je laminaatvloer wordt steeds geplaatst door getrainde en ervaren parketleggers. Sterker nog: je geniet van een langere garantie op de gratis laminaatvloer. Je kiest zowel je laminaat als je voorkeurspakket best online. Terwijl  je rustig je favoriete laminaatvloer kiest, geniet je van maximale privacy. En alle materialen worden door Laminaat Expert netjes volgens afspraak thuis geleverd.

Ondervloer gratis leggen

Voordat kan gestart worden met het leggen van je laminaatvloer is er vaak eerst een ondervloer nodig. Die is nodig omdat laminaat, in vergelijking met hout, een dun en zacht materiaal is dat versterking nodig heeft. Zo'n ondervloer levert ook extra voordelen op. In de eerste plaats voor een betere warmte- en geluidsisolatie. Een goed gelegde vloer beschermt het laminaat ook tegen allerlei schade. De voordelen op een rij:

  • Biedt het hele jaar door een aangename kamertemperatuur
  • Houdt storend geluid buiten je woning
  • Voorkomt dat vocht opstijgt
  • Geeft een langere levensduur aan je laminaatvloer
  • Comfortabel en gemakkelijk te onderhouden

Naast het gratis plaatsen van je laminaatvloer leggen de deskundigen van Laminaat Expert zelfs je ondervloer gratis.

Afgewerkt met bijpassende plint 

Bij je vakkundig geplaatste laminaatvloer plaats je naast de ondervloer best ook bijpassende plinten als afwerking. He hebt daarbij de keuze tussen hoge en lage plinten. Laminaat Expert plaatst deze plinten ook vakkundig tegen de laagste prijs. Het leggen van je laminaatvloer, ondervloer en het plaatsen van bijbehorende plinten vertrouw je best aan één bedrijf, zoals Laminaat Expert. Die leggen zowel je ondervloer als je laminaat volledig gratis.

Geef een reactie